Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 240g26kcal1.3g3.4g0.2g1.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen528g106kcal3.2g20.1g1.6g7.4g
Paprika, punainen192g49kcal1.7g8.8g0.8g3.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka144g14kcal1.6g1.2g0.3g1.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)492g467kcal113.2g0g2.5g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%480g288kcal15.4g34.1g9.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g12g12kcal0.1g2.2g0g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 840g462kcal13.4g110.7g1.4g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5880g3061kcal299.8g361g56.8g42.8g
Valittu annoskoko2940g1531kcal149.9g180.5g28.4g21.4g
Annoskoko puolitettuna1470g765kcal75g90.3g14.2g10.7g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634