Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 25g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka15g1.5kcal0.2g0.1g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)51g49kcal11.8g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%50g30kcal1.6g3.5g1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.2g1.2kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 88g48kcal1.4g11.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana612g319kcal31.2g37.4g5.8g4.6g
Valittu annoskoko306g159kcal15.6g18.7g2.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna153g80kcal7.8g9.4g1.5g1.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634