Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 280g31kcal1.6g3.9g0.3g2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen616g123kcal3.7g23.4g1.8g8.6g
Paprika, punainen224g58kcal2g10.3g0.9g4.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka168g17kcal1.8g1.3g0.3g1.7g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)574g545kcal132g0g2.9g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%560g336kcal17.9g39.8g11.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g14g13kcal0.2g2.5g0g0g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 980g539kcal15.7g129.2g1.7g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g3572kcal349.8g420.8g66.2g50.2g
Valittu annoskoko3430g1786kcal174.9g210.4g33.1g25.1g
Annoskoko puolitettuna1715g893kcal87.5g105.2g16.6g12.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634