Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 320g35kcal1.8g4.5g0.3g2.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen704g141kcal4.2g26.8g2.1g9.9g
Paprika, punainen256g66kcal2.3g11.8g1g5.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka192g19kcal2.1g1.5g0.4g1.9g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)656g623kcal150.9g0g3.3g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%640g384kcal20.5g45.4g12.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g16g15kcal0.2g2.9g0g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1120g616kcal17.9g147.6g1.9g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g4082kcal399.8g481g75.6g57.2g
Valittu annoskoko3920g2041kcal199.9g240.5g37.8g28.6g
Annoskoko puolitettuna1960g1021kcal100g120.3g18.9g14.3g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634