Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 360g39kcal2g5g0.4g2.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen792g158kcal4.8g30.1g2.4g11.1g
Paprika, punainen288g74kcal2.6g13.2g1.2g5.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka216g22kcal2.4g1.7g0.4g2.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)738g701kcal169.7g0g3.7g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%720g432kcal23g51.1g14.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g18g17kcal0.2g3.3g0g0g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1260g693kcal20.2g166.1g2.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8820g4592kcal449.8g541g85.2g64.6g
Valittu annoskoko4410g2296kcal224.9g270.5g42.6g32.3g
Annoskoko puolitettuna2205g1148kcal112.5g135.3g21.3g16.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634