Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 40g4.4kcal0.2g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Paprika, punainen32g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka24g2.4kcal0.3g0.2g0g0.2g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)82g78kcal18.9g0g0.4g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%80g48kcal2.6g5.7g1.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2g1.9kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 140g77kcal2.2g18.5g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana980g510kcal50g60.4g9.2g7g
Valittu annoskoko490g255kcal25g30.2g4.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna245g128kcal12.5g15.1g2.3g1.8g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634