Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 400g44kcal2.2g5.6g0.4g2.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen880g176kcal5.3g33.4g2.6g12.3g
Paprika, punainen320g82kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka240g24kcal2.6g1.9g0.5g2.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)820g779kcal188.6g0g4.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%800g480kcal25.6g56.8g16g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g20g19kcal0.2g3.6g0g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1400g770kcal22.4g184.5g2.4g11.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9800g5102kcal499.6g601g94.6g71.6g
Valittu annoskoko4900g2551kcal249.8g300.5g47.3g35.8g
Annoskoko puolitettuna2450g1276kcal124.9g150.3g23.7g17.9g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634