Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 45g4.9kcal0.3g0.6g0g0.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen99g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Paprika, punainen36g9kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka27g2.7kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)92g88kcal21.2g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%90g54kcal2.9g6.4g1.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.2g2.2kcal0g0.4g0g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 158g87kcal2.5g20.8g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1102g574kcal56.2g67.8g10.6g8g
Valittu annoskoko551g287kcal28.1g33.9g5.3g4g
Annoskoko puolitettuna276g144kcal14.1g17g2.7g2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.2g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634