Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 480g53kcal2.7g6.7g0.5g3.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1056g211kcal6.3g40.1g3.2g14.8g
Paprika, punainen384g99kcal3.5g17.7g1.5g7.7g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka288g29kcal3.2g2.3g0.6g2.9g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)984g935kcal226.3g0g4.9g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%960g576kcal30.7g68.2g19.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g24g23kcal0.3g4.4g0g0g
Oliiviöljy 24g212kcal0g0g24g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1680g924kcal26.9g221.4g2.9g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11760g6123kcal599.8g721.6g113.6g86.2g
Valittu annoskoko5880g3061kcal299.9g360.8g56.8g43.1g
Annoskoko puolitettuna2940g1531kcal150g180.4g28.4g21.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634