Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3g0.3kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)10g10kcal2.4g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%10g6kcal0.3g0.7g0.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 18g10kcal0.3g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g63kcal6.2g7.4g1g0.8g
Valittu annoskoko61g32kcal3.1g3.7g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna31g16kcal1.6g1.9g0.3g0.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g0.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634