Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 560g61kcal3.1g7.8g0.6g3.9g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1232g246kcal7.4g46.8g3.7g17.2g
Paprika, punainen448g115kcal4g20.6g1.8g9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka336g34kcal3.7g2.7g0.7g3.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1148g1091kcal264g0g5.7g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1120g672kcal35.8g79.5g22.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g28g27kcal0.3g5.1g0g0g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1960g1078kcal31.4g258.3g3.3g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13720g7143kcal699.4g841.6g132.4g100.4g
Valittu annoskoko6860g3572kcal349.7g420.8g66.2g50.2g
Annoskoko puolitettuna3430g1786kcal174.9g210.4g33.1g25.1g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634