Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 60g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen132g26kcal0.8g5g0.4g1.8g
Paprika, punainen48g12kcal0.4g2.2g0.2g1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka36g3.6kcal0.4g0.3g0.1g0.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)123g117kcal28.3g0g0.6g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%120g72kcal3.8g8.5g2.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3g2.9kcal0g0.5g0g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 210g116kcal3.4g27.7g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1470g765kcal74.8g90g14.4g10.8g
Valittu annoskoko735g383kcal37.4g45g7.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna368g191kcal18.7g22.5g3.6g2.7g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634