Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 640g70kcal3.6g9g0.6g4.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1408g282kcal8.4g53.5g4.2g19.7g
Paprika, punainen512g132kcal4.6g23.6g2g10.2g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka384g38kcal4.2g3.1g0.8g3.8g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1312g1246kcal301.8g0g6.6g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1280g768kcal41g90.9g25.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g32g31kcal0.4g5.8g0g0g
Oliiviöljy 32g283kcal0g0g32g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2240g1232kcal35.8g295.2g3.8g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15680g8164kcal799.6g962.2g151.2g114.4g
Valittu annoskoko7840g4082kcal399.8g481.1g75.6g57.2g
Annoskoko puolitettuna3920g2041kcal199.9g240.6g37.8g28.6g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634