Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 70g7.7kcal0.4g1g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen154g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Paprika, punainen56g14kcal0.5g2.6g0.2g1.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka42g4.2kcal0.5g0.3g0.1g0.4g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)144g136kcal33g0g0.7g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%140g84kcal4.5g9.9g2.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.5g3.3kcal0g0.6g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 245g135kcal3.9g32.3g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1715g893kcal87.4g105.2g16.6g12.6g
Valittu annoskoko858g447kcal43.7g52.6g8.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna429g223kcal21.9g26.3g4.2g3.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634