Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 720g79kcal4g10.1g0.7g5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1584g317kcal9.5g60.2g4.8g22.2g
Paprika, punainen576g148kcal5.2g26.5g2.3g11.5g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka432g43kcal4.8g3.5g0.9g4.3g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1476g1402kcal339.5g0g7.4g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1440g864kcal46.1g102.2g28.8g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g36g34kcal0.4g6.6g0g0g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2520g1386kcal40.3g332.1g4.3g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17640g9184kcal899.6g1082.4g170.4g128.8g
Valittu annoskoko8820g4592kcal449.8g541.2g85.2g64.4g
Annoskoko puolitettuna4410g2296kcal224.9g270.6g42.6g32.2g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634