Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 800g87kcal4.5g11.2g0.8g5.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1760g352kcal10.6g66.9g5.3g24.6g
Paprika, punainen640g165kcal5.8g29.4g2.6g12.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka480g48kcal5.3g3.8g1g4.8g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)1640g1558kcal377.2g0g8.2g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%1600g960kcal51.2g113.6g32g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g40g38kcal0.4g7.3g0g0g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2800g1540kcal44.8g369g4.8g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19600g10204kcal999.6g1202.4g189.4g143.2g
Valittu annoskoko9800g5102kcal499.8g601.2g94.7g71.6g
Annoskoko puolitettuna4900g2551kcal249.9g300.6g47.4g35.8g
Arvot/100g100g52kcal5.1g6.1g1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634