Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g200g70kcal2g13g1g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g160g144kcal7.4g26.4g1.1g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g160g144kcal9.6g24g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow160g40kcal1.4g7.7g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.4g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2528g1340kcal102.2g144.2g37.6g0.6g
Valittu annoskoko1264g670kcal51.1g72.1g18.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna632g335kcal25.6g36.1g9.4g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151