Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g250g88kcal2.5g16.3g1.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g200g180kcal9.2g33g1.4g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g200g180kcal12g30g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow200g50kcal1.8g9.6g0.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3160g1675kcal127.6g180.2g47.2g0.8g
Valittu annoskoko1580g837kcal63.8g90.1g23.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna790g419kcal31.9g45.1g11.8g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151