Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g300g105kcal3g19.5g1.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g240g216kcal11.1g39.7g1.7g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g240g216kcal14.4g36g0.2g0g
Keittojuurekset, Rainbow240g60kcal2.2g11.5g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g399kcal45.7g0g24g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3792g2010kcal153.6g216.2g56.4g1g
Valittu annoskoko1896g1005kcal76.8g108.1g28.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna948g502kcal38.4g54.1g14.1g0.3g
Arvot/100g100g53kcal4.1g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151