Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g350g123kcal3.5g22.8g1.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g280g252kcal12.9g46.3g2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g280g252kcal16.8g42.1g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow280g70kcal2.5g13.5g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha280g465kcal53.3g0g28g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Suola, annos 3g4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4424g2345kcal179g252.8g66g1.2g
Valittu annoskoko2212g1172kcal89.5g126.4g33g0.6g
Annoskoko puolitettuna1106g586kcal44.8g63.2g16.5g0.3g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151