Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 801g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g401g140kcal4g26g2g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g320g288kcal14.7g52.9g2.2g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g320g288kcal19.2g48.1g0.3g0g
Keittojuurekset, Rainbow320g80kcal2.9g15.4g1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha320g532kcal60.9g0g32g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5056g2680kcal204.4g288.6g75.2g1.4g
Valittu annoskoko2528g1340kcal102.2g144.3g37.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna1264g670kcal51.1g72.2g18.8g0.4g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151