Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 901g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g451g158kcal4.5g29.3g2.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g361g324kcal16.6g59.5g2.5g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g361g324kcal21.6g54.1g0.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow361g90kcal3.2g17.3g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha361g598kcal68.5g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Suola, annos 3g5.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5688g3014kcal230g324.8g84.8g1.6g
Valittu annoskoko2844g1507kcal115g162.4g42.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna1422g754kcal57.5g81.2g21.2g0.4g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151