Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g50g18kcal0.5g3.3g0.3g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g40g36kcal1.8g6.6g0.3g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g40g36kcal2.4g6g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow40g10kcal0.4g1.9g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g67kcal7.6g0g4g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana632g335kcal25.6g36g9.4g0.2g
Valittu annoskoko316g167kcal12.8g18g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna158g84kcal6.4g9g2.4g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151