Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g501g175kcal5g32.5g2.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g401g361kcal18.4g66.1g2.8g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g401g361kcal24g60.1g0.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow401g100kcal3.6g19.2g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6320g3349kcal255.6g360.6g94.2g1.8g
Valittu annoskoko3160g1675kcal127.8g180.3g47.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna1580g837kcal63.9g90.2g23.6g0.5g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151