Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1000g350kcal10g65g5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g800g720kcal36.8g132g5.6g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g800g720kcal48g120g0.8g0g
Keittojuurekset, Rainbow800g200kcal7.2g38.4g2.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12624g6690kcal510.6g720.4g188g3.4g
Valittu annoskoko6312g3345kcal255.3g360.2g94g1.7g
Annoskoko puolitettuna3156g1673kcal127.7g180.1g47g0.9g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151