Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g100g35kcal1g6.5g0.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g80g72kcal3.7g13.2g0.6g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g80g72kcal4.8g12g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow80g20kcal0.7g3.8g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1264g670kcal51g72g18.8g0.4g
Valittu annoskoko632g335kcal25.5g36g9.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna316g168kcal12.8g18g4.7g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151