Jauheliha-papukeitto

Kiehauta vesi ja lisää tomaattimurska, huuhdellut pavut ja suolaa (halutessasi lihaliemikuutio).

Keitä papuja yhteensä noin 40 minuuttia.

Ruskista jauheliha ja sipuli (mausta mielesi mukaan, ainakin suolalla) ja pyöräytä paitinpannun kautta myös keittojuurekset ja lisää liemipohjaan noin 30 minuutin kohdalla.

Anna keiton levätä noin 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Venlukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g150g53kcal1.5g9.8g0.8g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g120g108kcal5.5g19.8g0.8g0g
Valkoiset pavut (Bonduelle), annos 100g120g108kcal7.2g18g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow120g30kcal1.1g5.8g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g200kcal22.8g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1896g1005kcal76.6g108.2g28.2g0.6g
Valittu annoskoko948g502kcal38.3g54.1g14.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna474g251kcal19.2g27.1g7.1g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4g5.7g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190151