Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 600g176kcal5.6g27g2.4g11.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 600g1923kcal160.6g0g143.6g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.2g0.4g0.6g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)68g47kcal7.4g1.7g1g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2928g4387kcal350.4g71.6g295.4g28g
Valittu annoskoko1464g2194kcal175.2g35.8g147.7g14g
Annoskoko puolitettuna732g1097kcal87.6g17.9g73.9g7g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490