Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 700g205kcal6.6g31.5g2.8g13.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700g2244kcal187.4g0g167.6g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 105g19kcal0.6g2.6g0.4g0.7g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)79g55kcal8.7g2g1.2g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3416g5119kcal409.2g83.4g344.8g32.8g
Valittu annoskoko1708g2559kcal204.6g41.7g172.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna854g1280kcal102.3g20.9g86.2g8.2g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490