Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 800g234kcal7.5g36g3.2g15.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 800g2564kcal214.2g0g191.5g0g
Sipuli 60g18kcal0.7g2.9g0.1g1g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)90g63kcal9.9g2.3g1.4g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tomaatti 80g18kcal0.4g2.8g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3904g5850kcal467.2g95.6g394g37.2g
Valittu annoskoko1952g2925kcal233.6g47.8g197g18.6g
Annoskoko puolitettuna976g1463kcal116.8g23.9g98.5g9.3g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490