Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 900g263kcal8.5g40.5g3.6g17.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 900g2885kcal240.9g0g215.5g0g
Sipuli 68g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 135g24kcal0.8g3.4g0.5g0.9g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)101g71kcal11.1g2.5g1.5g0g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Tomaatti 90g21kcal0.5g3.1g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4392g6581kcal525.6g107.2g443.2g42g
Valittu annoskoko2196g3291kcal262.8g53.6g221.6g21g
Annoskoko puolitettuna1098g1645kcal131.4g26.8g110.8g10.5g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490