Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 100g321kcal26.8g0g23.9g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 15g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)11g7.9kcal1.2g0.3g0.2g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana488g731kcal58.4g12g49.2g4.6g
Valittu annoskoko244g366kcal29.2g6g24.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna122g183kcal14.6g3g12.3g1.2g
Arvot/100g100g150kcal12g2.5g10.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490