Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1000g293kcal9.4g45g4g19g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1000g3205kcal267.7g0g239.4g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)113g79kcal12.4g2.8g1.7g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Tomaatti 100g23kcal0.6g3.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4880g7312kcal584.2g119g492.4g46.8g
Valittu annoskoko2440g3656kcal292.1g59.5g246.2g23.4g
Annoskoko puolitettuna1220g1828kcal146.1g29.8g123.1g11.7g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490