Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)23g16kcal2.5g0.6g0.3g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana976g1462kcal117g23.8g98.4g9.4g
Valittu annoskoko488g731kcal58.5g11.9g49.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna244g366kcal29.3g6g24.6g2.4g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490