Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 300g962kcal80.3g0g71.8g0g
Sipuli 23g6.8kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kesäkurpitsa zucchini 45g8.1kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)34g24kcal3.7g0.8g0.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 30g6.8kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1464g2193kcal175.4g35.6g147.6g14g
Valittu annoskoko732g1097kcal87.7g17.8g73.8g7g
Annoskoko puolitettuna366g548kcal43.9g8.9g36.9g3.5g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490