Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g181g734kcal0g180.8g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta176g635kcal22.9g123.4g3.7g6.2g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 90g41kcal2.7g4.3g1.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen60g434kcal0g0g48.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g362g123kcal0.7g25.7g1.1g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g4333kcal86.4g673.8g136g25.4g
Valittu annoskoko1008g2166kcal43.2g336.9g68g12.7g
Annoskoko puolitettuna504g1083kcal21.6g168.5g34g6.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210