Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 155g221kcal19.3g0.5g15.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g211g856kcal0g210.9g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta206g740kcal26.7g144g4.3g7.2g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 106g48kcal3.2g5.1g1.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen70g506kcal0g0g56.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g422g143kcal0.8g30g1.3g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2352g5055kcal100.8g786.4g158.8g29.6g
Valittu annoskoko1176g2528kcal50.4g393.2g79.4g14.8g
Annoskoko puolitettuna588g1264kcal25.2g196.6g39.7g7.4g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210