Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g241g979kcal0g241.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta235g846kcal30.6g164.5g4.9g8.2g
Leivinjauhe 8g14kcal0.4g3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 121g55kcal3.6g5.8g1.8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen80g579kcal0g0g64.3g0g
Omena, keskikokoinen 200g482g164kcal1g34.2g1.4g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2688g5777kcal115.4g898.2g181g33.8g
Valittu annoskoko1344g2889kcal57.7g449.1g90.5g16.9g
Annoskoko puolitettuna672g1444kcal28.9g224.6g45.3g8.5g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210