Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 22g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g30g122kcal0g30.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta29g106kcal3.8g20.6g0.6g1g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15g6.9kcal0.5g0.7g0.2g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen10g72kcal0g0g8g0g
Omena, keskikokoinen 200g60g21kcal0.1g4.3g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana336g722kcal14.6g112.4g22.6g4.2g
Valittu annoskoko168g361kcal7.3g56.2g11.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna84g181kcal3.7g28.1g5.7g1.1g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.5g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210