Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 221g315kcal27.6g0.7g22.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g301g1224kcal0g301.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta294g1058kcal38.2g205.7g6.2g10.3g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 151g69kcal4.5g7.2g2.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g723kcal0g0g80.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g603g205kcal1.2g42.8g1.8g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g7222kcal144g1123g226.8g42.4g
Valittu annoskoko1680g3611kcal72g561.5g113.4g21.2g
Annoskoko puolitettuna840g1805kcal36g280.8g56.7g10.6g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210