Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.5g0.1g2.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g38g153kcal0g37.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta37g132kcal4.8g25.7g0.8g1.3g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 19g8.6kcal0.6g0.9g0.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen13g90kcal0g0g10g0g
Omena, keskikokoinen 200g75g26kcal0.2g5.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana420g903kcal18.4g140.4g28.2g5.4g
Valittu annoskoko210g451kcal9.2g70.2g14.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna105g226kcal4.6g35.1g7.1g1.4g
Arvot/100g100g215kcal4.4g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210