Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g45g184kcal0g45.2g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta44g159kcal5.7g30.9g0.9g1.5g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen15g109kcal0g0g12.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g90g31kcal0.2g6.4g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g1083kcal21.6g168.6g34g6.2g
Valittu annoskoko252g542kcal10.8g84.3g17g3.1g
Annoskoko puolitettuna126g271kcal5.4g42.2g8.5g1.6g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.5g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210