Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g53g214kcal0g52.7g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta51g185kcal6.7g36g1.1g1.8g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 26g12kcal0.8g1.3g0.4g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen18g127kcal0g0g14.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g106g36kcal0.2g7.5g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana588g1264kcal25.2g196.6g39.8g7.4g
Valittu annoskoko294g632kcal12.6g98.3g19.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna147g316kcal6.3g49.2g10g1.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210