Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g600g2436kcal0g600g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta585g2106kcal76.1g409.5g12.3g20.5g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 300g137kcal9g14.4g4.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen200g1440kcal0g0g160g0g
Omena, keskikokoinen 200g1200g408kcal2.4g85.2g3.6g21.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6690g14379kcal287g2236g451g84.4g
Valittu annoskoko3345g7190kcal143.5g1118g225.5g42.2g
Annoskoko puolitettuna1673g3595kcal71.8g559g112.8g21.1g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210