Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g60g245kcal0g60.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta59g212kcal7.6g41.1g1.2g2.1g
Leivinjauhe 2g3.5kcal0.1g0.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 30g14kcal0.9g1.4g0.5g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen20g145kcal0g0g16.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g121g41kcal0.2g8.6g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1444kcal28.6g224.6g45.4g8.6g
Valittu annoskoko336g722kcal14.3g112.3g22.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna168g361kcal7.2g56.2g11.4g2.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210