Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g75g305kcal0g75g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta73g263kcal9.5g51.2g1.5g2.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g180kcal0g0g20g0g
Omena, keskikokoinen 200g150g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana836g1798kcal35.8g279.6g56.4g10.6g
Valittu annoskoko418g899kcal17.9g139.8g28.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna209g449kcal9g69.9g14.1g2.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210