Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g7.5g31kcal0g7.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta7.3g26kcal1g5.1g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 3.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen2.5g18kcal0g0g2g0g
Omena, keskikokoinen 200g15g5.1kcal0g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g180kcal3.6g28g5.8g1.2g
Valittu annoskoko42g90kcal1.8g14g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g45kcal0.9g7g1.5g0.3g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.3g6.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210