Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g75g306kcal0g75.3g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta74g264kcal9.5g51.4g1.5g2.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 38g17kcal1.1g1.8g0.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g181kcal0g0g20.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g151g51kcal0.3g10.7g0.5g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1805kcal35.8g280.6g56.8g10.6g
Valittu annoskoko420g903kcal17.9g140.3g28.4g5.3g
Annoskoko puolitettuna210g451kcal9g70.2g14.2g2.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210