Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g90g367kcal0g90.4g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta88g317kcal11.5g61.7g1.9g3.1g
Leivinjauhe 3g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 45g21kcal1.4g2.2g0.7g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen30g217kcal0g0g24.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g181g62kcal0.4g12.8g0.5g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1008g2167kcal43.6g336.8g68g12.8g
Valittu annoskoko504g1083kcal21.8g168.4g34g6.4g
Annoskoko puolitettuna252g542kcal10.9g84.2g17g3.2g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210