Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.7g0.2g7.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g106g428kcal0g105.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta103g370kcal13.4g72g2.2g3.6g
Leivinjauhe 3.5g6.2kcal0.2g1.3g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 53g24kcal1.6g2.5g0.8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen35g253kcal0g0g28.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g211g72kcal0.4g15g0.6g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1176g2527kcal50.6g393g79.2g14.8g
Valittu annoskoko588g1264kcal25.3g196.5g39.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna294g632kcal12.7g98.3g19.8g3.7g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191210